2007. december 13., csütörtök

Szerszám nélkül sehova?




Szemügyre vettem közelebbről egy kis szerszámost!Ez az a kiegészítő ami ha nincsen nálad akkor tutira kell, ha viszel egy fél garázs falnyi francia kulcsot, imbuszt, meg egy gyors villám satut esztergával akkor tutira elő sem veszed!Természetesen ha többen vagytok akkor még inkább igaz ez. Kicsi , hogy könnyű legyen elhagyni és kiszakítsa a zsebedet.
Körülbelül ez volt eddig de most van kis tokja is és csak mellékesen említem meg, hogy belefér a cyclaire pumpám táskájába egy külön zsebbe. Az csak használat közben derül ki mikor tudom elhagyni, eltörni, kölcsön adni örökbe!? Van rajta lánckinyomó is, hogy amikor csupa sáros vagy akkor még lehess olajos is de nem csak úgy hobby-ból rövidítgetve a láncot útközben inkább amikor sikerül a deréknyi comboddal széttépni egy láncszemet pl.
Elsőre nem tűnt olyan ócska spiáter fröccsöntött anyagúnak mint amilyen az orosz "Motovelo" bringához kapott műbőr szerszámosomban volt amit gyorsan oda is adtam tesómnak , Ő meg azt hitte jó szerelésre is, és egy anya meglazítása közben úgy törte el, hogy nem találta meg egy részét a kulcsnak de a lecsúszó keze 5 cm hosszan megsérült egy másik csavar fején! ( pedig végzett autószerelő )
Bízom benne ez a szett nem fog ilyen meglepetéseket okozni nekem!?

Nincsenek megjegyzések: