2007. december 7., péntek

Lupine az életben







Végre megvolt az első tekerés az új Lupine lámpámmal!Városban még lefelé fordított lámpával ( koncentrált fénymező a kerékpár előtt vagy 3 méterre ) is kizárt a 22 W használata ha van szemből jövő forgalom!Különben a szüleink igen erős csuklásra lesznek figyelmesek és csodálkozunk miért adja meg magát mindenki feltett kézzel!Viszont az előre programozott gyengébb fény mód bőven elegendő a városban, ahol nincsen közvilágítás és élő ember sem ott érdemes megpróbálni a 22W-ot. :)
Az összehasonlításról csak annyit hogy a 10W-os hagyományos izzós Vistalite lámpám fénye az aszfalton meg sem látszik közvilágítás mellett, pedig ha nem volt eléggé lefordítva sötét úton ott is villogtak rám autóval"ugyan vegyem már le a refit"!Olyan pici a lámpa, hogy alig látszik szerencsére ezért nem hivalkodó egyáltalán de amikor számítok rá akkor látok vele!
Csináltam pár képet a ligetben sajnos csak a kicsi kompakt gépem ennyit tud!A gyári fotók teljes sötétben realitások az már látszik.Hegyen lefelé videót csak akkor tudok feltenni ha meglesz a montim. Komolyabb fotógép nélkül nem tudok reális képeket csinálni mivel nem tudja bemérni a gépem.A képek között ott vannak a gyári fényképek is 22W-9W-1W teljesítményen. Természetesen én a kormányom felett nem akarok semmit sem látni ha lehet ezért a lámpa lefelé a kormány alá van fel szerelve ami nem ugyanazt a világítást eredményezi mint az előirt normál felszerelés.

Nincsenek megjegyzések: