2008. szeptember 11., csütörtök

Eurobike 2008- Zwei táskák 2009













Nagy örömünkre a Zwei is bemutatta a jövő ( 2009 -es ) évi újdonságait az Eurobike-on. Az eddigi modell választék többszöröséről kell beszéljünk szerencsére az igényesség megtartása mellett.
Aki ismeri és használja is a Zwei táskákat annak nem kell mondanom mennyire alaposan, precízen, letisztultan tervezi a Zwei a táskákat. Az igazat megvallva nekünk magyaroknak kicsit talán "germán" is a design de ennek most vége mert meghallgattak minket is az igényeinkkel együtt.
Végre színes, világos, mintás táskákat is terveztek az elegánsabb modellek mellé a nőknek és a férfiaknak egyaránt, ráadásul eltértek az alapanyagoktól ami nagyon bevált mert jól tisztítható, kopás és törés mentes volt. Most azonban az eddigi modellek mellett elérhetőek lesznek textil és bőr alapú egyedi táskák is akár limitált szériás modellekkel együtt. Elérhető továbbra is az alap széria természetesen az U3-U18-ig minden méretben és színben. Gondoltak a dolgozni járó menedzserekre és mindenkire aki szeretne számítógépet, Lap-Top-ot cipelni magával, mindezt úgy , hogy a gép és a táska biztonságosan rögzül a kerékpár csomagtartóján a szabadalmaztatott Klickfix rendszernek köszönhetően. Office néven fog futni ez a család változatos színekben, használva a Rixen&Kaul rögzítési fejlesztéseit. A strandra "leszaladós" nyári táskáktól elkezdve a sportosabb vonalig minden területen készülnek új Zwei táskák, amikből világos a Zwei szemlélete: minden szituációban lehet igényesen, elegánsan, praktikusan megjelenni. A Zwei a kezdeti modell családhoz képest gyorsan a nagyobb kerékpáros és utcai márkák közé emelte magát.Álljon itt néhány kép csak mint kedv csináló amíg megkapjuk a gyári fotókat a honlapunkra a pontos leírásokkal együtt. Ígéretük szerint a 2009-es szezon előtt minden látott és tervezett modell elérhető lesz Magyarországon is az Evobike kínálatában.

Nincsenek megjegyzések: