2008. szeptember 15., hétfő

Eurobike 2008 - Lupine 2009 ( Tesla 4 )
















A sok fohász meghallgatásra talált a Lupine-nél és megszületett a belépő lámpa a "fényben járóknak". Tisztelgés képen a zsenialitásra, Tesla 4 néven érkezik, a hamarosan meg is vásárolható modell. Nagyon várt fejlesztés ez, amit most az Eurobike-on mutattak be nekünk is mert a Lupine lámpák képességei nem voltak kérdésesek viszont a magyar piacra az áruk miatt kicsit nehezebben törtek be. Ennek most vége mert az egy leddel, tükörrel müködő Tesla fogyasztói ára 70-80 ezer forint körül lessz. Sokat tudtak az áron csökkenteni az alábbi részletekkel: egy led világít a lámpában, nem használ drága optikákat a ledek elé, csak tükörrel irányítja a led fényét, a lámpa kapcsolóját sikeresen integrálták a fémházas lámpa hátsó felületére.
A lámpa kidolgozása, igényessége, részletei abszalút Lupine!
A teljesítménye viszont igen meggyőző: 700 lumen, 12 watt ( 3 órán át ), 320 gramm, 4,5 Ah Li-ionon akksi.
A hátsó vezérlő gombon több funkció közül tudunk választani ebben az esetben is és tud villogó üzemet is a tompított fényerők melett! Természetesen a Tesla létezik fejlámpaként is Tesla X néven, gyönyörű fekete pántokkal. A belépő szintű lámpán kívül volt energia a teljes család felújjítására aminek köszönhetően újj nevek alakúltak ki és a csúcs lámpa is ( Betty 14 ) 1400 lumenről fejlődött 1500 lumenre.
A 4 leddel világító Wilma családot is utolérte a fokozatos fejlődés ezért a Wilma 10; 920 lument tud és a lámpa testbe integrálták a kormány kapcsolót változatlan formában. Létezik Wilma 5, 6, 7, 10 és az X is mint fejlámpa szett.
A Wilma 6 továbbra is külső vezérlő és programozó gombbal érkezik azoknak akik a kormányt nem szeretik elengedni a lámpa kapcsolgatásának idejére sem! Az üveg gyürűje ebben azestben feketére van színezve mint maga a lámpa.
A teljes lámpa kínálaton dolgoztak és nagyon kedvező eredményeket értek el az ár és tudás területén!
Minden termékről álljon itt néhány fotó beleértve a "Peppi" kormánykapcsoló aljzatot is ami nagyon jó a kapcsoló biztonságos, stabil rögzítéséhez a a kormánycsőre.
Lupine 2008->

Nincsenek megjegyzések: