2008. június 27., péntek

Nazca Fuego teljes értékű csomagtartóval



Igen nagy örömünkre szolgált a Nazca legújabb fejlesztése, az opcionálisan választható oldalsó csomagtartó rendszer a sportos Fuego modellhez. Az üléshez rögzített, felső, konzolos, kicsi csomagtartó után most elérhetővé válik az oldalsó táska tartó rendszer is. Nem könnyű feladat volt ezt megoldani az alacsony üléspozíció miatt de sikerült nekik. Azonnal két különböző megoldásból választhatunk amikor a Fuego-t szeretnénk túrázhatóbb modellé alakítani.
A képeken is látható megoldás az kifejezetten a fekvős "banán" formájú táskákhoz lett az ülés alá fejlesztve, a másik megoldás viszont végre lehetővé teszi a vízmentes, gyorsrögzítésű táskák használatát is lásd. pl. MSX. Zárójelben jegyzem meg, hogy amíg a vízmentes MSX SLR 55 Classic táska párban maximum 40 litert tud befogadni addig a fekvős "banán" táskákhoz fejlesztett oldalsó, ülés alatti keretre hevederekkel felszíjazott 2 db MSX CL 55 Drypack heggesztett, vízmentes, áttekintő ablakos táska párban 60 litert tud befogadni maximálisan amihez természetesen mindkét megoldásnál még pluszban értendő a felső csomagtartóra rögzíthető táskák mérete.
Így meg tudunk valósítani 80 liter feletti csomagméretet is anélkül, hogy az igazán drága de legalább nem is vízmentes, speciális, fekvős táskákat vennénk meg.
Az 1-1 darabban is kapható Drypack 100% os vízállóságot nyújt csomagunknak.
Gyakorlatban is bemutatva rövidesen jelentkezünk újabb képekkel.
MSX táskák
Nazca Fuego

Nincsenek megjegyzések: