2009. augusztus 26., szerda

Ortlieb vízmentes táskák az Evobike kínálatában

Beérett a sok befektetett munka, ezért nagyon jó hírem van; az MSX vízmentes táskákat a világ egyik legjobb táska gyártójának termékeire váltjuk le! Nem is kertelek sokat az Ortlieb összes terméke elérhető az Evobike kínálatában innentől! Az egyszerűbb túra táskák, hevederek, vízhordók, fekvős táskák, fotós táskák elérhetőek raktárról!
A nagyon jól bevállt MSX Elegance táskák árában innentől már 5 év garanciás gyors rögzítős Back-Roller illetve Front-Roller családokat lehet majd választani.

Aki esetleg nem ismerné a termékeiket:
http://www.ortlieb.com/index_black.php?lang=en

http://www.
ortlieb.com/index_white.php?lang=en&file=p-search.php

Az Ortlieb fejleszt minden fontos területen táskákat, gondolva a túrázás legkülönfélébb módjaira is, a felmerülő összes vízmentes igénnyel együtt mint pl. a:
kerékpározás, motorozás, fotózás, hajózás, lovaglás, vízhordás, autós túrázás, első segély, kerékpáros futárkodás, városnézés, síelés, gyalogos túrázás, vízi túrázás, stb...
Elképesztő az alaposságuk egy-egy termék csoport kidolgozásánál és fejlesztésénél, a vízhordó táskájukra csavarozható zuhanyfej még a legelborultabb Balkán túrázókat is örömteli ujjongásra készteti!
A bőséges szín és méret választék miatt a raktárról elérhető termékek számát fokozatosan fogjuk csak emelni a lehető legjobb és legszélesebb körű kiszolgálás érdekében.
Ami nekünk is meglepetés volt, hogy a nagyobb nevek is az Ortlieb táskákat veszik alapul amikor a maguk "sajátnak" tűnő kollekcióját készítik, nem szégyellve a másolás örömteli pillanatait.
Mivel Német termékről beszélünk németországi tényleges gyártással nem mehetünk el a Greenpeace családjuk mellett sem, ahol elérték, hogy a táskák a környezetvédelem jegyében nem tartalmaznak egyáltalán PVC-t, Gratulálunk, itthon is egyre több a környezettudatos vásárló!
Minden szegmensre nagyon sok méret és szín készül a rengeteg opció mellett. Náluk természetes, hogy minden táska minden eleme kapható külön is ( rögzítő elemek, adapter elemek ) ha bármit sikerülni tönkre tenni vagy eltörni, elhagyni esetleg!
A fenti néhány kép jól mutatja a termékkínálatuk komplexitását és ez csak a kezdet!
Ők az egyetlen cég akik vízmentes táskákat készítenek a fekvő kerékpárosok számára is a kétrészes oldalsó táskájukat ( banán táska ) ki lehet még egészíteni egy hátsó csomagtartóra is tehető táskával ami hétköznap hátizsákként is tökéletesen funkciónál, ráadásul még áramvonalas is a formája!
Az összes táskájukat be fogjuk mutatni a rövidesen megújuló Evobike honlapunkon, de addig is elérhetők a termékek.
Amint van lehetőség teszteljük is a táskákat és beszámolunk az eredményekről, sőt a "szaksajtót" is felkérjük vélemény alkotásra! Az utóbbi években nagyon sokat fejlesztettek az Ortlieb háza táján, mert a táskák rögzítése nagyon sokat fejlődött a 90"-es évekhez képest amikor még, Magyarországon csak álom volt ilyen minőségű táskával túrázni!
Van nekik például kompressziós zsákjuk is, ami nagyon jól jön, amikor valaminek a térfogatát szeretnénk reális értékre csökkenteni( hálózsák ), miközben a táska tartalmát vízmentesen akarjuk tudni bárhol is legyen a táska. Ilyen praktikumot pl. szeleppel érnek el a táskákon amit tudunk szabályozni. Egy teljes bejegyzés kevés is a sok évtizedes fejlesztés és ötletelés kiforrottságát bemutatni ezért nem is teszek rá kísérletet, csak csemegézek önkényesen.
A száraz cipzár sokaknak ismerős lehet a kis műanyag tasakokról, amikor csak egy kis elemet kell elhúzni a táska szájánál és nyílik-záródik egy mozdulattal a táska víz és légmentesen. Nagyon gyors pakolhatóságot elérve ezzel a záródással, volt is szerencsém már tesztelni. A kemény fedeles táskáik pedig a fotósok érzékenyebb felszereléseinek a szállítását is minden igényt kielégítően látják el!
Folyamatos fejlesztéssel és teszt csapattal azon dolgoznak évtizedek óta, hogy a lehető legjobb termékekkel segítség a túrázók, csavargók, fotósok és a közönség igényét.
Ami nagyon jó hír, hogy a németországi és európai uniós árhoz képest csak a magyarországi magasabb Áfá-ban fog különbözni a fogyasztói ár. Magyarországon helytálló a szlogen ami rájuk lehetne jellemző mint piacvezető cég a vízmentes táskák terén: NE VEGYÉL MÁSOLATOT VEGYÉL Ortlieb-et!!Akinek nem elég a kompromisszum!

Nincsenek megjegyzések: