2009. augusztus 26., szerda

100 nap bringa élmény beszámoló

Sikerrel ért véget az Evobike expedíció Nordkapp meghódítására!100 nap bringázás, 8343 km táv és megspórolt XXX tonna CO2!Hétvégén szombaton lesz az élmény beszámoló, játék, vetítés, eszmecsere, kérdezz-felelek ha tudok móka!Gyertek ha csak tudtok!
Helyszín: Margitsziget, Champs Sziget, szabadtéri szórakozóhely (régen Sark Kert, azelőtt Sellők és Sirályok) Időpont: 2009. augusztus 29. szombat (munkanap) este 7 órától

Érdemes lőni egy kommentet a 100 nap bringa pont hu-ra a találkozóhoz hogy tudjunk számolni veletek is!
Meglepetés mindenképpen lesz! :)
Idézet Árpesztől:
"Program: Hétkor még nem lesz teljesen sötét a vetítéshez, ezért a találkozót egy rövid bemutatóval kezdjük majd. Igyekszem egy az egyben úgy felmálházni a biciklit, ahogy az az úton velem volt. Megnézhetitek, hogyan pakoltunk, s mit. (Megemelhetitek a bringát, ha bírjártok… :P) Megnézhetitek a vízálló táskákat, a konyhát, a sátrat, a valós idejű trackert, az 1kg-os netbook-ot, amin a bejegyzéseket írtam, az agydinamós USB töltőt, a napcellás töltőt, a GPS-t, és még sorolhatnánk… Mert ugye jelen lesznek a Kedves Támogatóink is! ;)

Aztán, ha leszállt az éj, és már mindenki mosolyog egy jó pofa sörtől, elkezdődhet a vetítés, az élménybeszámoló. Éppen azon ügyeskedek minden (kevés…) szabadidőmben, hogy foltozgatom, számolgatom az útvonalat, miközben képekkel is színezgetem. Nem akarom lelőni a poént, majd meglátjátok, remélem tetszeni fog! :) Addigra azt is szeretném kiszámolni, hogy hány kilométert tettünk meg összesen, illetve hány virslit és hány fej hagymát ettünk meg, hány tonna Co2-t égettünk volna el, ha autóval megyünk, stb… Szóval igyekszem majd érdekes, izgalmas infókkal szolgálni a biciklitúránkkal kapcsolatban.

A legérdekesebb persze az lesz, ha eljöttök minél többen, és Ti kérdeztek! Szóval gyertek el, és persze ha tudtok, gyertek bringával. Hozzatok magatokkal sok kérdést, barátot, barátnőt, legyünk sokan, és érezzük jól magunkat! :)

Annyit kérek, hogy próbáljuk meg felbecsülni nagyjából a létszámot. Tehát aki jön, az írjon egy kommentet a 100 napra, hogy “Mi ketten jövünk a Bélával!” :D

Köszönöm, ott találkozunk!""

Nincsenek megjegyzések: