2008. július 1., kedd

Lupine Betty Update


Még nagyobb teljesítményű lett a Betty! :)
Év közben is teljes erővel megy a munka a Lupine-nél!Ebből kifolyólag a legjobb lámpájukat sikerült még kicsit javítani...
Betty 14 néven elérhető a csúcsmodell innentől minden "fényben járónak".
A gyári hír:
A Lupine a napokban bemutatta a végső őszi verzióját a felső kategóriás Betty lámpa családnak.Az őszi verzióknál a következő változások történtek az előző verziókhoz képest:
A Betty 12 elnevezése Betty 14 lett. A Betty 6 elnevezése Betty 7 lett. A Betty X Pro neve marad a régi.
A változások nemcsak a termékcsalád tagjainak névében jelentkeznek, hanem a világítási paraméterekben is.
Az akkumulátor kapacitása a Betty 14 és Betty X Pro esetében 13.8Ah-ról megnövekedett 14.5Ah-ra. A Betty 7 esetében a 6.8Ah megnövekedett 7.5Ah-ra. A fényerősség is változik mindhárom lámparendszer esetében a 22W (1400 Lumen) fényerősség megnövekszik 23W-ra (1500 Lumenre). Az árak, kapacitás, töltési idő és a többi paraméter marad az eddigi. A nagyobb kapacitásból adódó többletet elnyeli a nagyobb fényerősség.
Azt meg kell jegyezni, hogy a 100 Lumennel több fényerő szemmel nem igazán érzékelhető. A különbség az 1400 és 1500 Lumen között ugyanis nem túl nagy.
Ezekből a változtatásokból is látszik, hogy a Lupine még év közben is folyamatosan fejleszti termékeit és a gyártól kapott információ szerint sok egyéb érdekes fejlesztés fog következni az elkövetkező hónapokban is.
A Lupine lámpa kínálatunk->

Nincsenek megjegyzések: