2008. április 9., szerda

MSX




Mivel nagyon sok kérdést és érdeklődést kapunk az MSX táskák iránt ezért itt részletesebben is írok az MSX víz mentes, hegesztett táskákról. Az összes kerékpáros modelljük a Lap Top táskát kivéve gyors rögzítő rendszert használ. A táskák anyaga 100%-os vízállóságú és a táska készítése során varrások helyett hegesztést használnak így a túra táskák teljesen vízállóak. A gyors rögzítő elemekkel egy mozdulat a táskát stabilan rögzíteni a kerékpáron és ugyanilyen gyors a táskák levétele is a kerékpárról. Az Elegance szó a táskák nevében a rátakaró fedelet jelöli amely alatt ugyanaz a feltekerhető és csattal összefogott záródás van mint a többi modellen is. A táskák fény visszaverő jellel, egyes modellek fedéllel, vállpánt rögzítő előkészítéssel, kényelmes kézi hord fogóval, bővítő táska aljzattal, plusz rögzítő szemmel a táskára való könnyebb rögzítés érdekében is szereltek. Az oldaltáskáknál a kerék felőli belső oldalon kemény műanyag váz akadályozza meg a táskák nem kívánt torzulását és deformálódását!A táskák alján erősítés és gumírozott felület van a nagyobb terhelésnek kitett részeken. A táskák hátoldalán lévő gyors rögzítő rendszer mind vízszintes mind függőleges irányban is állíthatóak, hogy a legtöbb kerékpáros csomagtartóra felszerelhessük az MSX táskákat. Az oldalsó táskákban van egy kitépőzárazható kis zseb is ami az apróbb dolgokhoz, pénz tárolásához segítség. Az MSX CLS 55 Classic kormánytáska felszerelt: gyors rögzítővel, víz mentes térképtartóval, váll pánttal, merev belső műanyag vázzal, fény visszaverővel.
A bővítő kis táskák MSX OUTER BAG-ek belső kivehető puha ütés álló béléssel is felszereltek a törékenyebb vagy érzékenyebb apróságok biztonságos szállításához. A kerékpáros táskára csatolt állapotán kívül akár mint derék táska az övön vagy mint vállra akasztott pántos táska is velünk lehetnek a legfontosabb apróságok. A belső bélés kivehető így a táska eléri a kb.: 2 literes térfogatot.
Az MSX CL55 DRYPACK 28 literes hengeres táska belső áttekintést biztosító ablakkal, természetesen ez a modell is teljesen hegesztett!Tökéletes választás kerékpárosoknak, fekfő kerékpárosoknak, motorosoknak, hajósoknak, vízi túrázóknak...
Bővebben->>

Nincsenek megjegyzések: