2008. április 28., hétfő

CM 080420 Képekben









Kerékpárosok számát tekintve igen sikeres volt a budapesti CM, volt szakasz ahol fel is ülhettünk a nyeregbe. A táv nagyobb részén persze rollerezés volt de így legalább volt lehetőség az ismerkedésre és a kerékpárok alaposabb nézegetésére is nem beszélve a fotózásról.
A sok megállás és a várható lassú haladás miatt a leginkább praktikus megoldásként Birdy kerékpárral mentünk néhányan azok közül akik ráértek a Birdy tulajdonosokból. Az összecsukható kerékpároknak amúgy is a városban a helye bár bemelegítésnek reggel tettünk egy kis szentendrei túrát erdei sáros szakaszokkal megfűszerezve vizsgálandó melyik gumi felel meg a 18"-os kerekeken legjobban a vegyes használathoz. Elég egyértelmű eredmény született a Stelvio megfoghatatlanul gyors aszfalton de sárban még a defektmentes Marathon Plus is kevés leheta kicsi profilmélységek miatt, szerencsére megérkezett a 18" kerekekre rakható terep gumi is ami igazán komoly mintázattal hivatott szolgálni a kötetlenebb talajjal való kapcsolatot. Rövidesen jelentkezünk ennek a guminak is az eredményeivel!
Az időjárás is kegyes volt és a szervezők munkáját is csak dicsérni lehet!Jó lenne ha azok az autósok is kegyelmeznének maguknak és nekünk is akik a felvonulás alatt mérhetetlen bűzzel pöfögtek az utcákon.Biztos eljön a kerékpáros paradicsom is ha ez így megy tovább!Néhány kedves kép annak aki nem jött el vagy annak aki ott volt de nem pont ezeket látta. A fotók között a saját képeken kívül több kép is János Novák munkája, munkáiból válogatás a blog-jában található,
Bővebben->>

Nincsenek megjegyzések: