2008. február 1., péntek

Nazca Paseo-Sport?


A Nazca Paseo modell tökéletes a városi és a túrázós használatra is. Az első 20"-os keréknek köszönhetően annyira alacsony az ülésmagasság (50-52 cm), hogy bátran választhatja kisebb termetű kerékpáros is. A nagyobb 26"-os hátsó keréknek köszönhetően + a választható légrúgózásnak hála a kerékpáros nem sokat érzékel az amúgy igen silány magyarországi aszfaltminőségből. A Paseo-n alap felszerelés az első teleszkóp (MEKS All Carbon II) amivel ki van védve a kisebb kerék döcögése is, mivel 20"-os kerékhez ez jelenleg a világ egyik legjobb teleszkópja.
http://www.evobike.hu/products/
recumbent/nazca-paseo.php
A kerékpár mégsem túl alacsony az autósok számára, mivel a szem magassága a kerékpárosnak és az autósnak így körülbelül egy szinten van egy átlagos személyautó esetében. A nagyon sok csomagtartónak hála bőven 100 liter fölé tornázható a táskák hasznos térfogata egy-egy túra idejére, amivel igen univerzális választás minden fekvős számára.
Ami izgalmas viszont, hogy találtam egy képet a Paseo-ról amikor, minden felszereltségtől mentesen vékony gumin gördül. Így egészen sportos megjelenése van.

Nincsenek megjegyzések: