2008. február 20., szerda

III. Birdy Világtalálkozó 2008

Németország fővárosában, 2008. június 13-15-ig kerül megrendezésre a harmadik Birdy Világtalálkozó. Ezt az eseményt a Riese und Müller cég valósítja meg, szoros együttműködésben a Velophil berlini kerékpár üzlettel és a Birdy kedvelőkkel ( Birdy-Freunde ). Várnak minden Birdy rajongót a - világ minden tájáról - és természetesen azokat is, akik szintén Birdy kedvelőkké szeretnének válni.

Előzetes napirend
2008. június 13. péntek
18.00:
A Birdy-sek első összejövetele a ?...-ban (a pontos helyszín még nincs kijelölve), azután nyitóbeszédet mond Peter de Leuw (Birdy rajongó) és Heiko Müller (a Riese und Müller elnöke).

Kb. 21.00:
Éjszakai biciklizés Berlinen keresztül kb. 90 percben.

2008. június 14. szombat
10.00:

Reggel találkozó és kerékpár raktárlátogatás a német Műszaki Múzeumba (Deutsches Technikmuseum), Trebbiner Strasse 9. 10963 Berlin-Kreuzberg.
12.30
Különféle bicikli túrák Berlinen keresztül.

1-es Túra: Történelmi városnézés Berlinen keresztül Anne Glave (Velophil kerékpár üzlet, Berlin) speciális vezetésével, felfedező látogatás a Berlini Falhoz, a városközpontba, folyóparti buli stb.

2-es Túra: Sebesség túra (inkább sportos) kb. 90 km hosszú nagyszerű kör a Havel-lap-tól, a Berlini Fali bicikli ösvényen keresztül Olimpic Stadionig és vissza a városba.

3-as Túra: Visszafogott túra, könnyű gurulás és sétálás Berlinen keresztül, kb. 30-40 km.

19.30
Kulturális este Anette Blum (Velophil bicikli üzlet, Berlin) speciális vezetésével.

2008. június 15. vasárnap

9.30-tól kb. 12.00-ig:

Eko-túra a berlini Grunewaldon keresztül a DSc speciális vezetésével. Andreas Meissner (biológus, Berlin), Venue: városi Vasútállomás (S-Bahn Állomás) Nikolassee

Közben 11.00 körül találkozás az “Ökowerk”-nél a Teufelssee szervezésében a Grunewald Erdőben

12.00:
Köszöntő beszéd az “ökowerk”-nél az összes Birdy-snek.

Tervezetben szereplő programok: összecsukható bicikli verseny, emelkedő-verseny.

Versenyszámok: a legfényesebb Birdy, a legszebb Birdy, a leghosszabb utazás.

Előadások: slide-show-k, Birdy kiállítás -az eredeti Birdy-tól az önhordó Birdy-ig.

kb. 16.00

Finálé és búcsú

Reméljük, elnyeri tetszéseteket az előzetes program és felkeltettük az érdeklődéseteket e különleges esemény iránt. Remélhetőleg sokatokkal találkozunk Berlinben.

A teljes Riese und Müller csapat már alig várja a Harmadik Birdy Világtalálkozót. Addig is mindent megteszünk annak érdekében, hogy ezt a rendkívüli összejövetelt felejthetetlenné tegyük minden Birdy-s számára.

Szívélyes üdvözlettel:
A Reise und Müller csapata

Minden érdeklődőt várunk szeretettel az Evobike nevében is!

Nincsenek megjegyzések: