2009. szeptember 22., kedd

Critical Mass, CM,

Ugye ma estére csak egy programod van?Rakni neki keményen estig a CM-en! "Szeptember 22-én, 18:35 körül indul a Városháza tömbjétől, amit 17:30-tól gyülekezve jelképesen körbelakatolunk pár ezer bringával. Nyugi, nem ököl rázós tüntetés lesz, a kapuk előtt épp egy pillanatra zárunk 18:30-kor. Addig csak a felfejlődünk. Kérünk viszont mindenkit hogy ne 18:30-ra, hanem legalább 18:00-ra vagy még előbb jöjjön, és ne a Károly körútnál álljon meg, hanem töltse fel a kis utcákat (Városháza, Gerlóczy, Bárczy). Útvonal nincsen, a Városháza tömbjétől a forgalomban közlekedve, szabadon választott irányban eltekerünk a Nagykörútra, ahol teszünk egy kört vagy egy szakaszt (ki mennyit szeretne), majd 20 órakor újra találkozunk a Városháza parkban, ahol a szokásos bringaemeléssel zárunk. A körúton a szélső sávokat használjuk kerékpár sávnak." Gyere tekerj a bringázásért, önmagadért, a kerékpár utakért...stb. Az sem baj ha jól érzed magad! A végén vár egy kis meglepi is a Merlinben a Cyclechic kerékpáros divat bemutató, ahol láthatod milyen gépekkel, milyen cuccokban lehet cangázni például.Megjelenik Magyarország legjobb összecsukható kerékpárja is élőben ( Birdy Rohloff, Son, Magura ). " Elérkezett az idő, hogy megünnepeljük 2009-et, a magyar bringasikk robbanásának évét! A Cyclechic.hu ezért meghív Titeket első partijára szeptember 22-én kedden, az Autómentes napi Critical Mass után a budapesti Merlin Színházba!" Utána még mindig ne rohanj a mamához hiszen táncos-zenés dráma következik aminek részese mindenki aki jelen van. Progi pontosan:
"Kapunyitás 21 órától Roskó Gábor és összeurópai graffitművészek óriás bringás tablófestésének kezdetével és a Cyclechic.hu & RecycleMission bringás fotó-installációjának megnyitójával.
21.30-tól
Linda, a Cyclechic.hu stylistjának válogatásában összeállított utcai- casual bringás szett, majd a BAD bringás tervezőinek divatshow-ja megmutatja az új irányt.
A fenti téren 22.30-tól Dj Ashram és Dj Clairvo zenél a Mustbeat Crewból, őket pedig Ster és Opic követi éjféltől az ElectroGhetto és a Breakbeat.hu égisze alatt.
Vizuál: Eclipse Crew
A helyszínre érkező első húsz legsikkesebb bringásnak stylistunktól egy-egy bringabugyi jár a közelgő őszre való felkészülésként. Külföldi sztárvendégünk is lesz Mikael Colville- Andersen, a copenhagencyclechic.com bloggere személyében, aki a napokban Budapest chic- szcénáját veszi górcsöve elé.
A bulira a belépés természetesen ingyenes, és extra kerékpártárolókat kértünk a meglévők mellé.
Bringás divat, az meg mi?

"Az őszi téli kollekciókból válogattam össze úgy különböző outfiteket, hogy az minél szélesebben felölelje a bringás öltözködést az öltönytől a street vonalig. Lesznek "bringázz munkába" való ruhák, party szettek, ruhák barátnős kibeszélős estékre és bármire, mert bringával mindenhova el lehet jutni, csak a megfelelő stílust kell jól választani." Linda, a Cyclechic.hu stylistja
"A BAD egy laza szerveződés, azokat a tervezőket/márkákat fogja össze, akik ma biciklis témában tevékenykednek." www.bad-art-design.hu
Dj Ashram & Dj Clairvo 22.00- 24.00
"2001-ben létrejött a MustBeat Crew, hogy kifinomult szórakozást kínáljon az arra vágyóknak" - írják magukról honlapjukon. Táncos lábaknak kedvező break-be és törtbe hajló muzsika várható,a legjobbak közül.

Ster 0.00- 02:00
Ster az utóbbi években olyan nemzetközi nevekkel zenélhetett együtt, mint a Stanton Warriors és a Drumattic Twins, tavaly november óta pedig az ElectroGhetto party-sorozat egyik szervezője és rezidens DJ-je. Az augusztus 26-i, A38 Tetőteraszon megrendezett teltházas nyárzáró őrületüket a mai napig emlegetik. "

Nem fogunk unatkozni, mi ott leszünk.Te?

Nincsenek megjegyzések: