2009. március 16., hétfő

Budapest Motor Kiállítás 2009, Evobike összefoglaló


Érdekes volt az idei motoros kiállítás, több szempontból is. Az Evobike és a Hyundai együtt működésének köszönhetően a Hungexpo támogatásával igen sikeres női kerékpáros ügyességi versenyt zárhattunk a kiállítással együtt. Aki idén is kilátogatott láthatta, hogy a "gyengébb" nem is szívesen száll harcba az idővel a fődíjért ami nem volt más mint egy személy gépkocsi egy hetes használati joga.Igyekeztünk nehéz pályát kirakni a versenyzőknek éles visszafordítokkal, de be kell valljuk hősiesen csak a férfiaknak okozott problémát farolás és esés nélkül teljesíteni az akadályokat.Tökéletesen igazolódni látszik az a statisztikai tény, hogy a nők kevesebb balesetet okoznak mivel lehet hogy nem született Forma 1 es pilóták viszont nem is hiszik magukat alaptalanul annak a férfiak jelesebb képviselőivel szemben. Aki nem feszegeti vagy nem is akar a határai felett teljesíteni folyamatos túl vállalással az nem is kényszeríti magát hibára ugye!?
A tartós teszten nálunk lévő Birdy Rohloff jól bírta a strapát, ahogy eddig mindenben partner volt most is.Lehet hogy a Rohloff 14 sebességes agy váltó egy gyengébb kerékpár ára de nem is igazán okoz csalódást ha valaki megfelelően képes használni, szintén zenész ebben a Son agy dinamó is ami nem okoz semmi meglepetést csak teszi a dolgát de azt hibátlanul, a Magura HS 33-as fékek pedig igen sok motorost is megleptek...
Összességében a mi részünkről szép, érdekes kiállítást zártunk, elképzelhető, hogy voltak csalódott látogatók mert néhány igen nagy márka tartózkodott a megjelenéstől ami nem szerencsés de aki kint volt megtett mindent a látogatókért.
Reméljük jövőre már a gazdasági problémák nem adnak paravánt a bujkáló nagy márkáknak és a Hungexpo is mindent elkövet, hogy újra fényezze a valaha jól menő motoros kiállítást.
Széles utat!Enyhe hátszéllel :)

Nincsenek megjegyzések: