2008. november 23., vasárnap

Reelight villogók ( elem nélül )






A 2008-as Eurobike-on sikerült egy érdekes, új, környezettudatos kerékpár villogó családot találnunk.Természetesen a Reelight nem csak nekünk "tűnt" fel, ezért 2008-ban Eurobike díjat is kaptak.
Az indukciós ötlet nem új a világon de kerékpár villogót fehérben előre, pirosban hátra, tárcsafékhez, akár állóhelyzetben is villogót nem sokan csináltak még ilyen szép minőségben.Több modellt készítettek, hogy mindenki az igényeinek és pénztárcájának megfelelő modellt használhassa. A lámpa nem bonyolúlt:
Nincs szükség elemre, a küllőkre kell felcsavarozni mágneseket, melyek forgás közben hozzák működésbe a lámpákat. Nincs többé lemerülő elem, akksi, sőt még nappal is folyamatosan világít a lámpa, mely a mai városi forgalomban egyáltalán nem hátrány a balesetek elkerülése érdekében. Leálláskor és induláskor nem kell ki-be kapcsolni. Kapható villogó és folyamatos fényt árasztó verziókban is. A tárcsafékes kerekekhez szintén külön verzióban kapható.
Fogyasztói ár: Reelight SL 100 esetén:7 490 Ft (tartalmazza az első és hátsó világítást is)
Rövidesen az Evobike-nél kapható is lesz.

1 megjegyzés:

Zsizsi írta...

, ez egy olyan ötlet, ami igazán méltó a kerékpáros szellemiséghez. Praktikus, környezetkímélő és egyszerűen használható!
Örülök, hogy itthon is elérhetővé vált!
(Nekem is kell belőle, minimum két szett.)