2008. augusztus 13., szerda

Verdanapok Beszámoló Evobike szemszögből

















A nem kimondottan önerőből hajtható járműveknek szervezett találkozó meglepően nagy érdeklődést tudott generálni az Evobike érdekes kerékpáros termékeire.Volt itt minden ami érdekes, szép lehet a benzinfalók iránt elkötelezett közönségnek az épített motoroktól, PORSCHE autóktól egészen az "élő börszövettel" mosott autókig. Természetesen nagyon sok volt az " ÉN BENZINNEL MŰKÖDÖM" látogató de ez helyén is volt a VERDA napokon.
A képeken látható, hogy a gyengébb nem rendezettebb képviselőitől egészen Winkler Róbert-ig sokakat vonzott a; "fekve kerékpározás is lehet jó" gondolat a gyakorlatban bemutatva.Látva a verdalányokat a fekvőkerékpárokon sokaknak a fekvő kerékpározás szóösszetétel gyanús első szava jutott csak ábrándként amit próbáltak is mobil telefonjaik képrögzítőjével megmenteni az ingerszegényebb időszakokra, digitális formában.
A rendezvény legjobb fekvő+"bringa" kompozíciója is látható a képeken a kiállítást látogató benzin égetők legnagyobb örömére...
A 3 éves gyermekeknek ajánlott 3 kerekű gyermek rohanónk nagyon nagy sikert aratott az 1-3 éves korosztály körében és természetesen a nagyszülők is örömmel reagáltak a kicsiknek szánt rendkívül ötletes kis összecsukható szerkezetre.
Két db Nazca fekvő kerékpárt ( Gaucho, Paseo ), 3 db Birdy összecsukható kerékpárt ( Rohloff, Touring ), majdnem teljes MSX vízmentes táskacsaládot, rengeteg Klickfix-es kiegészítőt, angol szabadalmú Cyclaire pumpát és rengeteg apróságot mutattunk be nagy sikerrel a Verdanapokon.
Köszönjük minden kedves munkatársnak, szervezőnek, látogatónak a sikeres rendezvényt.
Fotók bővebben a Flickr-en->

Nincsenek megjegyzések: